Nieuws

Het repareren van een luchtbed kan problemen opleveren. Niet altijd is de lekkage goed te ontdekken en soms zit de lekkage op een dermate lastige plek dat repareren niet meer mogelijk is. We hebben daarom hieronder een kort stappenplan gezet voor het lokaliseren van een lekkage:

Stap 1

Verwijder het vel en zet de matras / bed in een ruimte waar je vrij kan draaien, spiegelen en draaien het.

Stap 2

Pomp de matras zijn maximale hardheid.

Als de pomp niet automatisch, zal deze stap intu├»tief zijn – pump it net genoeg om het zo stevig als mogelijk terwijl het vermijden van het risico van de matras barsten.

Zorg ervoor dat het mondstuk is bevestigd.

Stap 3

Maak een gedetailleerde visuele inspectie.

Met de matras volledig opgeblazen, zal zelfs de kleinste gaten zichtbaar worden, en zo niet, zou je in staat zijn om het te horen en vervolgens te lokaliseren door het vinden van waar het geluid vandaan komt.

Besteed speciale aandacht aan de naden – dat zijn de zwakke plekken van een luchtbed en de lekken hier zijn het moeilijkst te detecteren als ze klein zijn.

Als dit werkt, geweldig. Zo niet, ga dan naar stap 4.

Stap 4

Beweeg je hand langzaam langs het oppervlak van het bed, wanneer je handpalm aan de lek, krijgt u een zachte borstel van de lucht voelen.

Stap 5

Als u nog niet kunt zien, neem dan een spray fles, vul het met warm water en een beetje vloeibare zeep van vaatwasser vloeistof en spuit de gebieden waar het sissende geluid vandaan komt.

Als u niets hoort, dan moet je systematisch te spuiten delen van het bed.

Voila, zal de lucht lek zich openbaren met zeep bubbels.

Als u niet beschikt over een spray fles bij de hand, gebruik dan een vochtige doek met warm water en zeep te vegen gebieden van het luchtbed. Dit werkt ook.

Stap 6

Als door een wonder, het lek nog steeds “ontsnapt” uw oog, vul je bad en dompel het luchtbed volledig. Als uw bad is niet groot genoeg, dompel deel voor deel van het bed en de bellen zal zeker het lek te onthullen.

Neem uw tijd hier, want een klein genoeg lek een bel gewoon om de paar seconden zal vrijgeven.

U misschien tips daar te ontdekken dat zal u vertellen om een kopje of twee van water giet het in uw luchtbed en pomp het dan. Dit zal resulteren in natte plekken verschijnen wanneer het lek.